Ταμειακές Μηχανές
Υποστήριξη Επιχειρήσεων
Διαφήμιση
Τεχνική Υποστήριξη
Διαφήμιση

Η PcQuality παρέχει όλες τις υπηρεσίες που θα καλύψουν τις επιχειρησιακές ανάγκες σας στον τομέα της μηχανογράφησης. Μπορούμε να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε και να διαχειριστούμε ολόκληρο το επιχειρησιακό σας δίκτυο. Θα ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας και θα διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία υπολογιστών και εφαρμογών.

Σχεδιάζετε να μετακομίσετε σε νέα γραφεία; Αν ναι, τότε θα χρειαστείτε μια επαγγελματική υπηρεσία μετακίνησης πληροφοριακών συστημάτων για να σας μετακινήσει τους διακομιστές σας (servers), τους υπολογιστές, τα routers, τα switches, τους εκτυπωτές και τις περιφερειακές συσκευές σας, χωρίς να διαταραχθεί η συνολική εγκατάσταση του δικτύου των υπολογιστών σας.

Περισσότερα...

 

Προσφέρουμε πακέτα υποστήριξης με τα οποία η PcQuality λειτουργεί ως εσωτερικό τμήμα Μηχανογράφησης της εταιρείας σας. Τα πακέτα αυτά περιλαμβάνουν τη μηνιαία συντήρηση του εξοπλισμού σας καθώς και την απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη και βοήθεια για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Με την απομακρυσμένη πρόσβαση μπορούμε να λύσουμε τα περισσότερα από τα προβλήματά σας μέσα σε μερικά λεπτά, χωρίς να βρισκόμαστε στο χώρο σας. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε άμεσα αποτελέσματα και κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο.

Περισσότερα...

 

Η δικτύωση υπολογιστών έχει γίνει μια αναγκαιότητα στο σημερινό επιχειρησιακό περιβάλλον. Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις στηρίζονται στην καλωδιακή ή ασύρματη δικτύωση του τοπικού δικτύου τους (LAN) για την πρόσβαση στους κοινόχρηστους πόρους της επιχείρησης, όπως οι εκτυπωτές, τα αρχεία, οι κεντρικοί υπολογιστές/διακομιστές (servers), και το Διαδίκτυο (Internet).

Περισσότερα...

 
Εθνικής Αντιστάσεως 133
Νέα Αρτάκη - 346 00
Τηλ.: 2221 30 20 84
info@pcquality.gr
Χάρτης
Μήνυμα
Διαφήμιση
Κατασκευή Ιστοσελίδων
Σε Σύνδεση
Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους
call pc.quality